in

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: MOŽDA UPLOVIŠ U TAJNU AVANTURU KOJOJ SE NISI NADALA

VAGA ♎

Ako ste u vezi:

Venera će 7. februara ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi i braka. To će vas navesti da više pažnje poklanjate svom emotivnom partneru, od koga ćete očekivati više podrške. Voljena osoba, s druge strane, neće imati dovoljno spremnosti da vam se posveti onoliko koliko to vama bude potrebno.

To može dovesti do napetosti i prolaznog zahlađenja u odnosu. Treća dekada februara vam donosi više sklada u odnosima sa partnerom i članovima porodice. Pružiće vam se mogućnosti da poboljšate nešto u okviru svog doma i bićete složni oko toga.

Moguća je kupovina nečega što vam je neophodno u domu. Oko svega ćete se dobro razumeti, pa je ovo povoljan period za razgovor o zajedničkim planovima za budućnost.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da budete više u pokretu, da izlazite i da se zabavljate. Prva polovina februara vam donosi mogućnost ulaska u jednu avanturu koja će biti dosta uzbudljiva sa osobom koja je strastvene prirode, a upravo to je ono što će vas njoj privući i što će vam odgovarati.

Otkrićete da vam ta osoba odgovara i za nešto više od avanture i osim strasti, pojaviće se i obostrana osećanja. Vaš partner za sada neće biti spreman za ozbiljnu vezu ali ćete ostvariti više bliskosti.

Starije Vage će biti sklone zaljubljivanju. Upoznaćete više različitih osoba koje će pokazati da žele da sa vama započnu vezu. Vama će više odgovarati avanture. Biće vam ubrzo jasno da je to i najviše što možete da ostvarite sa njima.

ŠKORPIJA ♏

Ako ste u vezi:

Astrološki aspekt Venere sa Plutonom i Saturnom na početku meseca doneće vam važne razgovore sa voljenom osobom gde ćete razmatrati zajedničke planove za budućnost.

Oko svega ćete se dobro razumeti i bićete složni, a vaši dogovori će funkcionisati stabilno i bićete u mogućnosti da ono najvažnije što se dogovorite postignete zajedničkim zalaganjem. Druga polovina februara će vam doneti neočekivane pogodnosti za poboljšanje vašeg odnosa sa voljenom osobom. Imaćete plodne ideje kakve inovacije da unesete u vašu vezu oko čega ćete se lako složiti sa partnerom.

Očekuje vas pravo osveženje koje će i vas i vašeg partnera motivisati da vašu vezu podignete na viši nivo. Imaćete puno razonode i zabave.

Ako ste slobodni:

Ovog meseca ćete želeti da nađete odgovarajuću osobu za ozbiljnu vezu. Kako već postoji bar dvoje potencijalnih kandidata, razmišljaćete kako da nastupite i koga da odaberete.

Sredinom februara imaćete susret sa osobom koja će vas privući poput magneta. Oboje ćete jedno u drugome probuditi strasti i iznenada, neplanski, ući ćete u intimni odnos. Otkrićete da se dobro slažete u mnogim stvarima i da se još bolje razumete.

Ovo može da bude veza koju ste želeli. Stariji Škorpioni će biti istrajni u pokušajima da privuku pažnju i dopadnu se osobi koja ih duže vreme privlači. Odjednom će, posle dužeg vremena ignorisanja, druga osoba odgovoriti na vaša udvaranja i vrlo brzo ćete započeti novu vezu.

STRELAC ♐

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući astrološkom aspektu Merkura sa Uranom u prvoj dekadi februara imaćete ideje kakve promene i novine da unesete u vašu emotivnu vezu da biste poboljšali njen kvalitet.

Vaš partner će sa oduševljenjem prihvatiti vaše predloge. Potrebno je da više pažnje obratite na međusobnu komunikaciju jer može doći do prolaznih nesporazuma oko svakodnevnih sitnica. Merkur će u drugoj polovini februara krenuti retrogradno i doneće vam teškoće oko ostvarivanja zajedničkih planova u vezi doma i porodice.

To može dovesti do zahlađenja u vašim odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner će delovati ćutljivo i povučeno, dok će vama trebati više podrške sa njegove strane. Razumećete se bolje krajem meseca.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja ćete u prvoj dekadi februara upoznati osobu sa kojom ćete od samog početka imati iskrenu i otvorenu komunikaciju o raznima temama koje vas oboje zanimaju.

Počećete da izlazite i da se viđate ali će sredinom meseca vaša simpatija početi da se povlači i delovaće neodlučno. Mogući su i nesporazumi koji će stvarati napetost u odnosu. Krajem meseca, kada Merkur bude pravio retrogradnu konjunkciju sa Suncem započećete vezu.

Nešto stariji Strelci će uložiti mnogo truda da privuku pažnju osobi u koju su duže vreme zaljubljeni, a koja se i dalje drži na distanci. Kada vam već bude delovalo da ćete pretrpeti neuspeh, doći će do pozitivnog preokreta i ući ćete u vezu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. JANUARA DO 2. FEBRUARA 2020: MOŽDA ĆE VAM IZGLEDATI KAO DA VAM LJUBAV SVAKO MALO IZMIČE IZ RUKU

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: BUDITE SPREMNE NA LJUBOMORNE SVAĐE I SCENE ZBOG PROBLEMA IZ PROŠLOSTI