in ,

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2020: ISPADI LJUBOMORE, ZAMERKE PARTNERA ZBOG DRUŠTVENIH MREŽA, NAPETOST

OVAN ♈


Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna dovešće do ljubomornih ispada između vas i voljene osobe. Pokazaćete sumnje jedno u drugog po pitanju vernosti i iskrenosti. Poverenje će biti poljuljano. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem pokrenuće vas da započnete razgovore sa partnerom kako biste rešili napetu situaciju. Poboljšaćete komunikaciju. U drugoj dekadi juna će Mars praviti konjunkciju sa Neptunom što će uneti još više nejasnoća i pitanja, a neke tajne koje ste imali će izaći na videlo. Biće vam potrebno dosta truda kako biste uspostavili više međusobnog poverenja. Venera će u trećoj dekadi juna krenuti direktno i doprineće efikasnijem rešavanju krize u vašem odnosu sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Privući će vas jedna osoba početkom juna, koja će vam otvoreno pokazati da želi da bude intimna sa vama. Kako se radi o osobi koja nije slobodna, ući ćete u tajnu vezu koja će biti puna strasti ali i intriga. Ubrzo ćete shvatiti da je osoba u koju ste zaljubljeni promiskuitetne prirode i to vam neće odgovarati ali nećete imati snage ni da prekinete odnos. U trećoj dekadi juna ćete zauzeti jasne stavove šta želite, a šta ne u vezi. Upoznaćete nekog novog i prekinućete tajnu vezu. Stariji Ovnovi će pokazati posesivnost prema bivšem partneru i pokušaće da obnove vezu. Pri tome ćete biti skloni da idete preko nekih granica pristojnog ponašanja, što će vam doneti neuspeh. Novo poznanstvo očekuje vas krajem juna.

BIK ♉

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam zamerke emotivnog partnera da previše vremena provodite na društvenim mrežama i u kontaktu sa prijateljima, a da vašu vezu zanemarujete. Pojaviće se i elementi ljubomore. Moguće su i svađe i prepirke. Pokušavaćete jedno drugom da nametnete dominaciju. Vaš odnos će zbog toga da trpi. U drugoj polovini juna osećaćete motivaciju da izađete u susret potrebama voljene osobe, što će pozitivno uticati na vaš odnos u celini. Izgladićete nesuglasice. Povoljan aspekt Marsa sa Plutonom i Jupiterom omogućiće vam da se lako prilagođavate voljenoj osobi i da pružate podršku tamo gde se to od vas očekuje. Ovo će doprineti zbližavanju i uneće sklad u vezu.

Ako ste slobodni:

Početkom juna zaljubićete se u osobu koja vam je dobar prijatelj. Osećaćete ljubomoru jer je vaš prijatelj zaljubljen u drugu osobu i poveravaće vam svoje ljubavne teškoće. Osećaćete potrebu da porazgovarate o vašim osećanjima ali ćete odustati kako ne biste pokvarili prijateljstvo. U drugoj polovini juna će neko blizak vašem prijatelju da se zaljubi u vas i počeće da vas obasipa pažnjom. To će vam prijati. Do kraja juna ćete se sa tom osobom zbližiti i moguć je početak veze. Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Obnoviće se stara osećanja ali će i raniji problemi zbog kojih ste prekinuli vezu početi da se javljaju. Neko nov koga ćete upoznati okupiraće vam pažnju.

BLIZANCI ♊

Ako ste u vezi:

Prva dekada juna doneće vam prolazne napetosti u odnosu sa voljenom osobom jer ćete biti prezauzeti obavezama na poslu. Potrebno je da sa partnerom odredite nove zajedničke ciljeve kako biste izbegli monotoniju u vašoj vezi. U protivnom ćete oboje biti neraspoloženi i promenljivog raspoloženja. Biće vam potrebno više međusobne podrške. Druga polovina juna donosi vam više motivacije za rešavanje svega što bi moglo da vam poboljša zajednički budžet, kao i za rešavanje nečega što vam je ranije pravilo teškoće u vezi. Mars će praviti Povoljan aspekt sa Jupiterom i uspećete da postignete napredak u ostvarivanju zajedničkih planova. To će vas zbližiti i uneće više sklada i radosti u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Početkom juna očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući snagom svoje ličnosti ali će vam u isto vreme predstavljati izazov jer će vam delovati nedostižno. Bićete neodlučni da li da pokušate da se toj osobi približite jer ćete doći do zaključka da imate različite poglede na stvari u životu. Kako će druga osoba pokazati interesovanje za vas, počećete da se viđate i razgovarate, a u drugoj polovini juna će se pojaviti i emocije. Moguć je ulazak u vezu. Stariji Blizanci će biti više raspoloženi za avanturu nego za ulazak u ozbiljnu vezu. Razočarenje će vas navesti da odustanete od veze koja može da bude samo tajna. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja će vam se dopasti.

RAK ♋

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom. U vašem odnosu pojaviće se nepoverenje i ljubomora. Vaše sumnje će biti neosnovane, ali će vas obuzimati zato što nećete uspeti emotivo da se povežete sa partnerom. Potrebno vam je više zabave i razonode kako biste izašli iz zatvorenosti i ublažili napetosti. Merkur će krenuti retrogradno u drugoj polovini juna i činiće vas sklonim da se povlačite u sebe i ćutite, što će vašeg partnera činiti obeshrabrenim u pokušajima da vas pokrene i oraspoloži. Krajem meseca Mars će praviti povoljan aspekt sa Saturnom. Ostvarićete napredak u radu na zajedničkim ciljevima i to će dovesti do željenog sklada u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Veći deo juna proći će bez značajnih događaja osim povremenih potencijalnih prilika koje ćete vrlo brzo odbaciti jer vam se neće dopasti nešto u osobama koje vam privuku pažnju. Nećete imati zajedničke teme i razlike će biti velike. Tek u drugoj polovini juna upoznaćete osobu sa kojom ćete vrlo brzo postati bliski jer će vas interesovati mnoge zajedničke teme. Doći će i do obostranih emocija i bliskosti. Ući ćete u skladnu vezu kojom ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Nešto stariji Rakovi će biti uporni u pokušaju da postanu bliski sa osobom koja ih duže vreme privlači ali se drži na distanci. Upornost će vam se isplatiti jer će vam se vaša simpatija otvoriti u trećoj dekadi juna. Moguć je ulazak u vezu.

LAV ♌

Ako ste u vezi:

Tokom juna je pogodno vreme da se usmerite na rešavanje onoga što ste primetili da vam smeta u odnosu sa voljenom osobom. Pokušajte da poboljšate međusobnu komunikaciju i da se više poveravate jedno drugom. Otkrićete zbog čega vam se dešava da dolazi do povremenih zahlađenja u vašem odnosu i naći ćete način da to u budućnosti ublažite. Druga polovina juna će vam biti pogodna za rad na zajedničkim ciljevima i jedno drugom ćete pružati podršku gde god to bude potrebno. Naći ćete vremena da imate više zajedničke zabave, što će vam omogućiti da se opustite i da uživate u zajedničkom vremenu i aktivnostima. Dobro bi vam došlo i vikend putovanje u prirodu da se odmorite od gužvi.

Ako ste slobodni:

Prijaće vam samoća i nećete želeti da gubite vreme na osobe koje pokušavaju da vam privuku pažnju na sve moguće načine, a pri tome nemaju kvalitete koje vi vrednujete. Počećete da se družite i povremeno viđate sa bliskim prijateljima. Tokom tih druženja ćete upoznati osobu koja poseduje veći deo kvaliteta koje tražite kako biste bili spremni da se prema nekom otvorite. Započećete sa tom osobom komunikaciju, a do kraja meseca ćete osetiti i emocije. Moguća je veza. Nešto stariji Lavovi će se viđati sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi ali neće obnavljati vezu, već će biti u nekoj vrsti neobaveznog i slobodnog odnosa. To će odgovarati i vama i drugoj osobi. Uglavnom ćete se dobro slagati.

DEVICA ♍

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini juna praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom koji prolaze kroz vaše polje ljubavi,što će dovesti do nepoverenja između vas i partnera. Bićete previše posvećeni svojim ciljevima i često ćete zbog toga dolaziti u sukobe sa voljenom osobom. Konjunkcija Marsa sa Neptunom navešće vas na neophodne promene i dovešće do poboljšanja. U drugoj polovini juna Mars će praviti povoljan aspekt sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Unećete više radosti i zabave u vaš odnos sa voljenom osobom i pobrinućete se da odgovorite adekvatno na potrebe vašeg partnera. Na samom kraju juna Jupiter će praviti retrogradnu konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da postignete jedan zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna donosi vam razočaranja. Bićete privučeni jednom osobom koja će se ubrzo pokazati sasvim drugačijom od vašeg prvog utiska o njoj. Imaćete osećaj kako nećete nikada upoznati nekog ko vam može biti adekvatan emotivni partner. U drugoj polovni juna ćete otići na zabavu gde ćete upoznati nekog ko će vam na prvi pogled potvrditi da poseduje kvalitete koje cenite. Vaš prvi razgovor uveriće vas da imate mnogo zajedničkog. Krajem meseca ući ćete u vezu. Nešto starije Device će biti pasivne i odbijaće potencijalne udvarače. Prijaće vam samoća. U trećoj dekadi juna doći će do susreta sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski. Između vas će doći do buđenja emocija i veza je moguća.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MAJ 2020: UPUŠTATE SE U FLERT SA OSOBOM KOJA VAM SE DOPADA IAKO NISTE SIGURNI DA LI JE ONA SLOBODNA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ 2020: NOVI EMOTIVNI IZAZOVI MOGU LAKO DA VAS POREMETE