in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: BURNA LJUBAVNA RASPRAVA, LJUBOMORA ALI I STABILIZACIJA VEZE

RIBE

Ljubav

Sve do polovine sedmice nikako sami sebi nećete uspevati da objasnite ni zašto u vašim emotivnim odnosima trenutno nema mira ni zašto su partnerova ponašanja toliko čudna i van svakih koloseka. Tek nakon toga ulazite u fazu smirivanja, jasnijeg sagledavanja i uvida, a samim tim – i boljeg funkcionisanja sa voljenom osobom. Slobodne Ribe već početkom sedmice mogu imati ne jednu, nego više otvorenih ponuda i flertovanja od strane suprotnog pola. Ima tu onih sa kojima imate razliku u godinama, ima onih koji ne žive blizu vas, ima i prošlosti i noviteta – ma ima svega i svačega ali nije trenutak da se ozbiljnije bavite time i razmišljate. Prepustite se malo i uživajte u pažnji – baš to vam je potrebno sada….

Posao

Ja se nadam da ste do sada shvatili da ste u vrlo burnom, energetski jakom periodu, ali istovremeno – i u periodu u kojem morate i trebate da se dokažete i da pokažete koliko ste kvalitetni i koliko se na vas može osloniti. U prevodu – i pored problema, vi napredujete, vi idete sigurnim korakom ka nekoj ozbiljnijoj i stabilnijoj poslovnoj budućnosti. Imate podršku, imate ljude koji su uz vas i koji vam pomažu – na taj način ćete se lakše izboriti sa bilo kojom preprekom koja se postavi ispred vas.

Novac

Neke povoljnije promene na finansijskom planu nastupaju od drugog dela sedmice. Moguće je i da ćete dobiti novac koji ste davno pozajmili prijatelju.

Zdravlje

Malo ste energetski iscrpljeni i jedino što je potrebno jeste da gledate da što više ugodite sebi i da se odmarate.

Hrana

Vi vrlo dobro znate da to kako se osećate upravlja i vašim načinom ishrane. Nervoza koja je prisutna dosta u prvom delu nedelje verovatno će vas navesti da svaki drugi obrok preskočite ili ga zamenite po kojom grickalicom. Bolje uzmite voće, popijte neki vitaminski napitak.

9 ISTINA O SLOŽENIM EMOCIJAMA KRALJA HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018-TE: LAV OPTIMISTIČAN, NOVE EMOCIJA ZA RIBE, RAKU NEDOSTAJE POSAO