in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: BURNA LJUBAVNA RASPRAVA, LJUBOMORA ALI I STABILIZACIJA VEZE

LAV

Ljubav

Neke neprijatne situacije sa emotivnim partnerom će biti aktivne I početkom ove sedmice. Može doći do kratke, ali burne rasprave u kojoj ćete jedno drugom reći sve ono što duže vreme nosite u sebi. Kod pojedinih parova će ovo delovati pročišćavajuće, u smislu da će se nakon toga opuštenije I mirnije nastaviti dalje. Kod nekih drugih pak ovo može tačka posle koje neće više biti zapeta….Slobodni Lavovi su svesni da bi trebali da izbegavaju osobu koja pokušava da im se vrati u život, I to po ko zna koji put. S jedne strane – želite da se oslobodite, ali sa druge – nešto vas neodoljivo ponovo vuče ka njoj. Sami u svojoj glavi rešite ovu situaciju. Šansi za novitete ima, ali uglavnom vas spopadaju oni mlađi od vas.

Posao

Informacije, razgovori, vesti, kontakti sa nekim osobama početkom nedelje – donose jedan element neočekivanog, protkan nervozom I neizvesnošću. Neki od vas čak mogu biti I razočarani dešavanjima. No, nije vreme da se pada u dubiozu. Vrlo brzo će početi da se slažu kockice na drugačiji način, doći će do smirivanja tenzija I otvaranja novih mogućnosti. Na primer – neko može ostati bez posla, ali vrlo brzo dobiti novu ponudu – sve u toku ovih nedelju dana. Čudna nedelja, ali ipak sa pozitivnim zaključkom.

Novac

Nešto što ste zaboravili da platite ili odugovlačite – doći će na dnevni red baš početkom ove nedelje. Izmirite, da vas ne bi bolela glava…

Zdravlje

Starijima problemi sa nestabilnim pritiskom. Kod mlađih – promenljiva raspoloženja i nemiri donose vam problem sa spavanjem, nesanicu.

Hrana

Batalite da jedete na nervnoj bazi – ništa vam to ne donosi dobro, ni tome kako izgledate, a ni stanju vašeg organizma I organa za varenje. Takođe, izbegavajte da jedete prezačinjenu hranu I namirnice sumnjivog kvaliteta.

9 ISTINA O SLOŽENIM EMOCIJAMA KRALJA HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018-TE: LAV OPTIMISTIČAN, NOVE EMOCIJA ZA RIBE, RAKU NEDOSTAJE POSAO