in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: BURNA LJUBAVNA RASPRAVA, LJUBOMORA ALI I STABILIZACIJA VEZE

DEVICA

Ljubav

Iako će senka ljubomore, nesigurnosti I nedefinisanosti I dalje stajati nad odnosom sa voljenom osobom I čak doneti da početkom nedelje dođe do nekih burnijih reakcija I reči, ipak vi ulazite u period u kojem se stvari mogu dovesti u normalu. Više se posvetite partnerovim željama I potrebama I pokušajte da se prilagodite. Slobodne Device mogu u svojoj okolini, na kraćem putovanju ili čak preko društvenih mreža – već početkom nedelje upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti. Ova priča ima šanse da se razvija I da vas u potpunosti okupira – toliko da ćete već sebe videti u ozbiljnoj emotivnoj vezi I baciti se u razmišljanja I planiranja budućnosti….Bivši partner vas kontaktira – vidite šta ćete sa tim….

Posao

Isprovocirani I izazvani, moraćete nekome da “skrešete u brk”. Već dugo se uzdržavate kada su neki saradnici u pitanju, I sada više nećete želeti da ćutite. Takođe, početkom ovog perioda neki vaši propusti mogu izaći na videlo, pa se potrudite da to što pre ispravite. Generalno gledano – sem burnog početka ove sedmice, ulazite u dane koji su dosta stabilni I koji vam donose ozbiljne razgovore sa ljudima koji su odgovorni, stabilni I na koje se možete osloniti. Krajem nedelje moguć je I poslovni put.

Novac

Iskulirajte želju za trošenjem koja će biti naglašena do polovine nedelje. Ostatak perioda vam donosi mirno funkcionisanje, bolje prilive, čak stabilizaciju finansijskog segmenta.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima, ali I sklonost ka povredama – sve u prvom delu nedelje. Starijim Devicama smirivanje hroničnih tegoba.

Hrana

Opet ste zakoračili u dane nemarnosti, u dane u kojima želite da se opustite I date sebi oduška kada je ishrana u pitanju. Vaš osetljiv stomak može reagovati, pa zato vodite računa da namirnice koje unosite budu kvalitetne, ali I da ne preskačete povrće, žitarice, mlečne proizvode.

9 ISTINA O SLOŽENIM EMOCIJAMA KRALJA HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018-TE: LAV OPTIMISTIČAN, NOVE EMOCIJA ZA RIBE, RAKU NEDOSTAJE POSAO