in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: BURNA LJUBAVNA RASPRAVA, LJUBOMORA ALI I STABILIZACIJA VEZE

VAGA

Ljubav

Nemiri se smiruju, strasti se stišavaju – postoji još po neki odjek negativne energije koja je često bila zastupljena u odnosu sa voljenom osobom, ali generalno gledano – lagano izlazite iz krize. To ne znači da će ljubomora, nesigurnost I vaše I partnerove opsesivne misli nestati u potpunosti, već označava da ćete oboje umeti bolje da ih kontrolišete I da se trudite da ne maltretirete jedno drugo. Slobodne Vage mogu na više strana u ovoj nedelji. Ukoliko vam je to značajno – sada možete vratiti prošlost ili se ona vratiti vama, ali bi bilo dobro da se zapitate – da li vam je to zaista potrebno? Takođe, osobe koje su nešto mlađe od vas samo “iskaču” – zanimljivo vam je da flertujete sa njima jer se osećate dobro…

Posao

U prošloj nedelji su vas neke situacije izmorile, iznervirale, okupirale sa svih strana. Još uvek ste pod uticajem istih energija, ali one će se proporcionalno smanjivati kako nedelja bude odmicala. Do kraja ovog perioda uspećete da završite gomilu obaveza koju ste preuzeli na sebe i da budete zadovoljni realizacijom. Ulazite u period kada će se svi dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu zahuktavati i kada se mogu napraviti neki fini poslovni dilovi.

Novac

Taman ste pomislili da ste završili sa nekim neočekivanim troškovima, kad eto još jednog da vas iznervira. Opustite se, ovo će istovremeno označiti I kraj nestabilnog finansijskog perioda.

Zdravlje

Sem ishrane, stavka koja bi trebala da što pre dođe na dnevni red jeste fizička aktivnost. Potrebno vam je kretanje da biste se osećali dobro.

Hrana

Jednog dana ste na dijeti, drugog potamanite svu hranu I tražite repete. I vas nervira što ne možete nikako da se ustalite kada je ishrana u pitanju I konačno ćete u drugom delu nedelje rešiti da stavite tačku na ovakva svoja ponašanja.

9 ISTINA O SLOŽENIM EMOCIJAMA KRALJA HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018-TE: LAV OPTIMISTIČAN, NOVE EMOCIJA ZA RIBE, RAKU NEDOSTAJE POSAO