in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: BURNA LJUBAVNA RASPRAVA, LJUBOMORA ALI I STABILIZACIJA VEZE

STRELAC

Ljubav

Sve tamo negde do polovine nedelje bićete pod negativnim uticajima kada su vaša partnerstva u pitanju. Nervirate se zbog onoga što ste uradili ili rekli, nervirate se zbog onoga što ste prećutali – u svakom slučaju – pronaći ćete vi razlog da opterećujete mozak I da vam to ne dozvoljava da funkcionišete normalno. E, od drugog dela sedmice ulazite u jednu normalniju, pozitivniju fazu u kojoj ćete možda shvatiti da ste se većim delom bez pravog razloga brinuli I nervirali. U suštini – tek tada će I odnos sa voljenom osobom krenuti na bolje….Slobodni Strelčevi intenzivno razmišljaju o nekom I nadaju se da će ta osoba pokrenuti kontakt sa njima. Ništa od tog posla – moraćete vi da se angažujete.

Posao

U ovu sedmicu ulazite sa mnogo nedoumica, mnogo nerviranja, mnogo nedefinisanih pitanja i situacija u svojoj glavi. Samo polako, to što nešto izgleda kao da ne može nikada da se reši, to je samo vaš utisak I nagomilani strahovi I nesigurnosti. Videćete I sami kako će od polovine nedelje sve početi da dolazi na svoje mesto, kako se neke situacije pokreću I kako se pred vama otvaraju putevi koji vas vode ka nekim stabilnijim I ozbiljnijim poslovnim dešavanjima. Blizu ste kraja ovog perioda mraka….

Novac

Više se vi pribojavate I opterećujete nego što istinski imate razloga za brigu kada su finansije u pitanju. Idu vam prilivi koji će vas stabilizovati.

Zdravlje

Vaša energija polako počinje da se diže I Strelčevi ulaze u bolji zdravstveni period. Malo sredite tu ishranu, više se pokrenite I sve će biti kako treba.

Hrana

Neka će vas neprijatna situacija prosto naterati da više počnete da obraćate pažnju na ishranu. To mogu biti stomačni problemi ili otežano varenje. U suštini, pravi je trenutak da se vratite ili nekom starom režimu ishrane ili da ponovo počnete da praktikujete dijetu koja vam se ranije super pokazala…

9 ISTINA O SLOŽENIM EMOCIJAMA KRALJA HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018-TE: LAV OPTIMISTIČAN, NOVE EMOCIJA ZA RIBE, RAKU NEDOSTAJE POSAO