in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

OVAN

Ljubav

Lep sekstil Marsa koji vlada vašim znakom sa Uranom može probuditi prvo simpatije, a onda doneti i neke mnogo konkretnije stvari sa osobom iz kruga prijatelja ili preko društvenih aktivnosti, mreža. E sad, ovo je super ukoliko ste vi slobodni jer ćete istinski uživati i zaista se zaljubiti onako preko glave, kako samo vi to umete. Kad Mars uđe u znak Riba tokom ove nedelje te emocije će krenuti da bujaju, opiće vas malo ljubavnog zanosa, romantike – ma milina! No, šta ćemo sa onima koji su zauzeti a trenutno se nalaze u ovakvoj situaciji? Pa ništa – snalazite se kako znate i umete. Inače, ako vas interesuje odnos sa partnerom – on od ove nedelje može krenuti mnogo brže ka boljitku. Vidite šta ćete i na koju stranu…

Posao

Poslovno, ovo može biti odlična nedelja za Ovnove. Sve oko vas kreće da se zahuktava velikom brzinom, očekujte promene, očekujte nove poslovne ponude, ali takođe očekujte i dobru ličnu energiju koja će vas nositi kao na krilima. Da, stoji da ćete povremeno morati da odvojite vreme i rešite neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili – ali krajnjim saldom ćete biti više nego zadovoljni. Pred vama su i poslovna putovanja i puno kontakata sa strancima!

Novac

Rešavate dugovanja jedno po jedno. Iako ste donekle sredili svoju finansijsku situaciju, još uvek vučete „repove“ iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Ulazite u osetljiv period kada je imunitet u pitanju. Starijim Ovnovima problem može praviti cirkulacija i osetljivost na promene vremena.

Hrana

Venera, koja vlada vašim načinom ishrane kreće direktnim hodom tokom ove nedelje, ali to ne znači da ćete se vi odmah vratiti u neka vaša ustaljena ponašanja po ovom pitanju. Još uvek će vas privlačiti kalorična hrana sa dosta začina. Obradujte svoj želudac nekom supicom, čorbom, varivima.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA