in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: LJUBAV NA TESTU ALI STIŽU PARE

OVAN

Ljubav

Odnos sa partnerom se prilično poboljšao, ali u danima oko punog Meseca, u drugom delu sedmice – tenzije opet mogu krenuti, može doći do povremenih varnica I napetih momenata u vašoj vezi ili braku. Partner vam može zameriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno I sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja “sa strane” kod vas – sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud. Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara. Jake mogućnosti za zaljubljivanja u osobe koje ne žive blizu vas, u nekoga koga možda uskoro očekuje put u inostranstvo ili u osobu sa kojom imate razliku u godinama.

Posao

Očekuju vas u ovom periodu neke važne odluke. Na prvi pogled, kao da je dosta okolnosti protiv vas, što vas može uvesti u žurbu, a samim tim I u brzopletost. Dajte sebi malo vremena pre nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji I najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtevima ili uslovima koji vam baš I ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke. Proverite papirologiju, jer su moguće zakonske začkoljice.

Novac

Pametno raspolažite novcem u ovoj sedmici da ne biste sebe uveli u gubitak. Novac vam stiže I od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Osetljiva pluća I disajni organi. Moguće su I glavobolje koje mogu biti povezane sa vremenskim prilikama.

Hrana

Vreme slava i obilnije hrane se već zahuktava, a kod vas je baš u ovom periodu naglašena i potreba za jakim, žestoko začinjenim i kaloričnim obrocima. Makar jednom nedeljno odmorite stomak i creva – neka postoji dan samo za sveže voće i presno povrće.

BIK

Ljubav

Iako je vaša vladarka Venera u svom direktnom hodu, ona je I dalje u opoziciji sa Uranom što može povremeno donositi bure I nagla dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Mars – partnerska planeta, u znaku je Riba I u nekim napetim aspektima što vrlo verovatno donosi da je vaša voljena osoba okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja I distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da rešite probleme razgovorom. Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe – nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vas muvaju ? Ponašanja vaših « udvarača » su u ovoj nedelji totalno nedefinisana, čudna, nespretna – i samo vas zbunjuju.

Posao

Ponovo su se otvorile neke poslovne priče, ponovo su se aktivirali dogovori I saradnje koje su bile u zastoju. Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savet – ne gurajte i ne potencirajte na brzini – sve će se rešiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osećaj kao da se borite sa vetrenjačama – ne rasipajte svoju snagu.

Novac

Čudna nedelja kada je finansijski segment u pitanju. Novac vam dolazi neočekivano, ali isto tako i odlazi – bilo kroz neplanirane troškove, ili neadekvatna ulaganja.

Zdravlje

Povremene stomačne tegobe – kod nekih Bikova moguć je I stomačni virus. Takođe, još uvek postoji osetljivost respiratornog trakta.

Hrana

Svesni ste da su vam potrebne promene u načinu ishrane, ali trenutno kao da nemate dovoljno snage za konkretnije korake. Šta više, od sredine nedelje vaši se apetiti mogu dodatno probuditi, čak možete I preterivati – naročito sa slatkišima, što vam može doneti stomačne probleme.

BLIZANCI

Ljubav

Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi – vi u klin, druga strana u ploču. Moguće je i da vam poslovna tematika odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično. Blizanci, bilo da su slobodni ili zauzeti sada doživljavaju udvaranje na radnom mestu, najverovatnije od strane osobe koja je zauzeta ili ne u potpunosti iskrena prema vama. Takođe, može vas privući neko ko je od skora sam, bilo da je u pitanju razvod ili prekid dugogodišnje veze – ova osoba još uvek nije u svojoj glavi raskrstila sa prošlošću što može smetati u ostvarenju nečeg konkretnijeg…

Posao

U jednom momentu ste u svom punom radnom elanu, u sledećem već kao da gubite snagu I moć pravilnog rasuđivanja – zabagujete se na nekoj sitnici I potrošite pola dana na njeno rešavanje. Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million I jedna priča I pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama I saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima – ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.

Novac

Iako ćete na samom početku nedelje biti zabrinuti zbog neplaćenih obaveza, ipak će tokom nje biti pokrenuta dešavanja koja će vam doneti dovoljno da sve što vam je bitno zatvorite.

Zdravlje

Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima – moguće su povrede nogu. Takođe, vodite računa da se ne okliznete i ne izvrnete zglob, istegnete tetivu.

Hrana

Apetiti će biti pojačani u ovoj sedmici – ukoliko želite da održite svoju liniju malo je verovatno da ćete uspeti da se pridržavate nekih strogih, restriktivnih režima ishrane. Izbacite proizvode od belog brašna I višak slatkiša, trudite se da obroci budu češći, ali zato količinski manji.

TAJNE ŽENSKE ŽELJE: ŽENA BIK ŽELI SAMO NA DUGE STAZE, VAGE IMAJU VELIKA OČEKIVANJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN BRZOPLET, BLIZANCI USPJEŠNI, VODOLIJA POD PRITISKOM