in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

OVAN

Ljubav

Kvadrat Merkura sa Marsom koji je aktuelan u ovoj sedmici može doneti kratkotrajne rasprave sa partnerom, najpre zbog nerazumevanja, ali I obostrane impulsivnosti. No, dobar aspekt Venere koja već u ponedeljak prelazi u Strelca sa vašim vladarem Marsom govori o tome da se odnos može brzo srediti, a čak I pojačati strasti između vas dvoje. Izgleda će to biti ona varijanta – malo se svađamo, a onda u krevetu mirimo…No, ova je nedelja pogodna I za tajne aktivnosti, pa zauzeti – oprez! Vi slobodnjaci – možete upoznati nekoga na putovanju ili nekoga ko ne živi blizu vas, a ko je recimo – u provodu ili poslovno u vašem gradu. Lepo se možete zainteresovati jedno za drugo, pa izvolite – uživajte!

Posao

Potrebno je da sa nadređenima I autoritetima ove sedmice imate valjanu komunikaciju, ne shvatajte odmah sve kao kritiku ili kao napad na sebe I ne reagujte u trenutku. Možete biti pod izvesnim pritiscima, ali od vaših reakcija I mira u glavi dosta zavisi kojom ćete brzinom I koliko kvalitetno ovo rešiti. A možete. Imate više nego dovoljno energije da se izborite za ono što želite. Sve što se vezuje za inostranstvo kreće jednim užurbanijim tokom. Možete dobiti vrlo zanimljive predloge.

Novac

Lepe mogućnosti za novčane prilive I dobitke početkom nedelje. U drugom delu sedmice izbegavajte bilo kakve mahinacije Ili nelegalne načine za zaradu.

Zdravlje

Stariji Ovnovi neka obrate pažnju na poledice. Mlađi – više opreza u saobraćaju, ali I prilikom obavljanja rekreativnih, sportskih aktivnosti.

Hrana

Pred vama je jedna energetski zahtevna sedmica u kojoj je potrebno pojačati ishranu, ali I više konzumirati čajeve ili eventualno toplu čokoladu ili kakao. Neka na vašem stolu češće bude juneće ili pileće meso, a poželjni su I tvrdi sirevi, jaja, sušeno voće I koštunjavi plodovi.

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JANUAR 2019-TE: DAN PUN NEMIRA I NERVOZE, BUDITE OPREZNI U KOMUNIKACIJI