in

NAJLJUBOMORNIJI ZNACI U HOROSKOPU KOJI ĆE VAM ‘POJESTI ŽIVCE’

Ko preteruje u ispadima ljubomore, a ko je operisan od ovog osećanja.

Ovan

Prilično je ljubomoran, daleko iznad onoga što bi mogli da nazovemo normalnim, čime pokazuje koliko mu je stalo do partnera. Strastven je u ljubavi, pa su jednako strastveni i njegovi ljubomorni ispadi.

Bik

Umerena ljubomora obeležava ovaj znak, ali ne vole da budu takvi, jer im je to naporno. Žele stabilne veze u kojima neće imati razloga za ljubomoru. Ipak, to je ponekad jače od njih pa spadaju u kategoriju natprosečno ljubomornih. Sami su jaki kad su iskušenja u pitanju.

Blizanci

Nisu preterano ljubomorni, jer i sami vole da koketiraju i da budu u centru pažnje. Razlogom za ljubomoru ne smatraju tuđe poglede na partneru, kao ni njegovo preterano druženje sa suprotnim polom. Međutim, kad ih napad ljubomore uhvati, znaju da budu dosadni s pitanjima i komentarima.

Rak

Vrlo su ljubomorni, po učestalosti i intenzitetu drugi po redu nakon Škorpije, a oni su najgori. Zahtevni su u vezi, ali i odani. Skloni su drami i preuveličavanju zbog čega znaju da pomišljaju da su u lošoj vezi, iako to možda nije tako.

Lav

Pripadnici ovog znaka imaju problema sa vrlo velikom dozom ljubomore, ali to pokušavaju da prikriju na sve moguće načine, jer imaju problema i sa egom. Ipak, ljudima koji ih dobro poznaju, to ne može da promakne. Njihova ljubomora ponekad toliko nema smisla da može biti i duhovita.

Devica

Doza ljubomore kod Devica je ispod proseka, jer su vrlo odani, pa podrazumijevaju da je i partner takav. Međutim, kad nešto posumnjaju, nenametljivo će obratiti pažnju na detalje partnerovog ponašanja i spajaju ih kao slagalicu.

SAMO JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK TE NIKADA NEĆE PREVARITI U VEZI

SVAKI JE NJIHOV: OVE 3 ŽENE ZODIJAKA OSVAJAJU FRAJERE BEZ MUKE