in

NAJMLADOLIKIJA OD SVIH ŽENA U CIJELOM ZODIJAKU: ZA ŽENU U OVOM ZNAKU MUŠKARAC ĆE DATI SVE

Da njima ljubavi nikada nije dosta, svjedoči i podatak da se vjenčavaju čak i u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova.

Žena Blizanac je zaista fantastična: zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti onom distanciranom i arogantnom.

Od potencijalnog partnera zahtjeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresirana, jer ova dama ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim tko nije sposoban izazvati je intelektualno.

Ona izgleda najmladolikije od svih žena u cijelom zodijaku.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i prilično mondena osoba. Nema tog otvaranja izložbe, kazališne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla propustiti … ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg učinka na proračun (njen ili suprugov, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promjena je vrlo važna za njezin život i njezin psihički razvoj.

Spremna je upotrijebiti i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

Sve što misli, misli bar duplo bolje od partnera. Uz nju u stvari i partner ne mora razmišljati, može joj se prepustiti s povjerenjem i otkrit će mu nove svjetove.

S njom je svaki novi dan kao novi život. U drugima budi razigrano dijete. Partner se s njom osjeća osvježeno i vječno mlado i pita se čime je zaslužio toliku sreću.

To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna pružiti smisao. I da … puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadit će vas kartom za najtraženiji koncert ili vrhunski sportski događaj. Sve što traži od partnera je da i on nju ponekad iznenadi…

Oprez: ova dama se lako zaljubljuje i stoga može imati i više od jednog ljubavnika – istovremeno.

Jako je komunikativna, čak pomalo prepredena i u stanju svojim šarmom opiti svakog tko s njom stupi u razgovor.

10 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALA BITI SREĆNA ŠTO SI SINGL

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI JE NAJVEĆI POZITIVAC I ZATO GA SVI GOTIVE