in

NAJPERVEZNIJE ŽENE ROĐENE SU U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Za ove žene zvezde tvrde kako ih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem i nikada se ne kaju zbog toga.

Ribe


Ribe su vrlo emotivni znakovi i ovim ženama seks predstavlja više od fizičkog iskustva jer ih on hrani i smiruje. Tako će ove žene muškarcu kog izaberu,bez problema pokazati svoje pravo lice i dati celo srce i telo. Ribe takođe retko varaju, ali postoji caka: kako se brzo zapale, tako se brzo i ohlade, ali nije retkost da ljubavi daju drugu šansu. Ako to uspe, žena u ovom horoskopskom znaku će voleti kao da je zaljubljena prvi put.

Ovan


Ako želite u potpunosti da osvojite ženu Ovna, morate joj pružiti dovoljno zadovoljstva, ali i ispuniti njenu egoističnu stranu. U suprotnom, ona neće imati problem da odleprša i sve to potraži kod nekog drugog. Drugim rečima, muškarac koji želi da ostane pored ove žene mora biti spreman da isprati njen divlji životni tempo, gde se svaki dan živi kao da je poslednji. Takav utisak ostavlja i u seksu pa će vam bez problema pokazati da ste samo njeni.

Blizanci


Za žene Blizance često možete čuti kako imaju najmanje dva lica i dve duše, prvenstveno zbog njihovog divljeg prepuštanja strastima. Ova žena tako voli grubu igru, ali i vođenje ljubavi, razgovor i zabavu. Drugim rečima, ovim ženama treba muškarac koji će ispuniti sve njihove želje, a ako ga ne pronađu, scenario je sličan kao kod Ovnova – utehu će potražiti na nekom drugom mestu.

NJIHOV DOM JE U HAOSU ALI OVI ZNACI TO ZOVU KREATIVNI NERED

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JULA 2018-TE: SAMOKONTROLA, TOLERANCIJA I POBOLJŠANJE STANJA VAŠE VEZE