in

NAJPOZNATIJA VIDOVNJAKINJA SVIH VREMENA TVRDI: OVA TRI ZNAKA SU ISTINSKI POSEBNA

Tihe Ribe brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju. Spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspjeha. Oni mogu osvojiti svijet!

Eugenia Davitashvili je bila najpopularnija vidovnjakinja svih vremena. U bivšem SSSR-u su je zvali fenomenom. Često se bavila i iscjeljenjem i liječila je mnoge poznate ljude. 

Ono što o Eugeniji najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu osvojiti cijeli svijet. Evo o kojim horoskopskim znakovima je riječ:

Ovan


Život Ovna je poput vlaka smrti, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate.

S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspjeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su pokušati ih primijeniti – uvijek je interesantno.

Lav


Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman uništiti sve na svom putu, već i onaj koji zna čekati. Ako ste dobro upoznati čak s jednim Lavom, vjerojatno već znate koliko vješto mogu čekati i koliko mogu biti teške njihove strateške igre.

Djuna je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno nevjerojatna – to mogu biti godine dosljednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate napraviti oštar priljev energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspjeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je nevjerojatan.

Ribe


Djuna je vjerovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcjenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvijek su jedan korak ispred.

Oni znaju kako da djeluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju zaraditi novac na način koji nikad nikome ne bi pao na pamet – to je vještina koju Ribe efikasno koriste.

KOJEM ZNAKU NAJVIŠE ZAVIDE: STRIJELAC BIKU ZBOG LJEPOTE, LAV JARCU NA USPJEHU

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR 2019: SVE JE MIRNO I PRAVO VRIJEME DA MALO PREDAHNETE