in

NAJVEĆA ISTINA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: SVIDELO TI SE TO ILI NE

VAGA – Lepota

Vaga bi volela svima da ugodi i sve da zadovolji. Njena je ljubav specifična. Ne izazivajte nered i haos u njenom životu jer ga ona ne voli, ali može stvoriti u vašem mnogo veći nego što ste mogli zamisliti.

ŠKORPIJA – Zao sluga

Izuzetno neodoljiva i magnetski privlačna. Dobar smisao za humor. Ona je potpuno predvidiva. Rođeni u ovom znaku su dobri ljudi, koji uvek dobiju ono što žele. Voli miris novca i odlična je u trošenju. Najbolji je i lojalan prijatelj.

STRELAC – Promiskuitet

On voli da pruža i daje. Ne drži ga mesto. Usamljen je većinu vremena. Lako gubi strpljenje. Može dugo biti obuzet lošim raspoloženjem. Kad voli neće to pokazati jer to smatra slabošću. Takođe, ima dosta strahova. Često je detinjast. Neverovatan je u krevetu!

JARAC – Biznis

Inteligentan. Ponekad mrzovoljan pa drugima može da bude dosadan. Voli da pobeđuje i, kada gubi, to jako lično doživljava. Voli da kuva, ali biznis je na prvom mestu na listi prioriteta. Lojalan je svojoj porodici i veliki je oslonac svojim bližnjima.

VODOLIJA – Sve je u vazduhu, ali original

Uhvatiće se svakog projekta i sve će isprobati. Pogotovo je privlače nove stvari. Ona je ponosna na sebe u svemu što radi. Neuredna je i neorganizovana. Može biti vrlo iritantna kad pokušava nešto da ispriča ili objasni. Voli ljubimce maltene više i od porodice.

RIBE – Snovi, sećanja, predviđanja

Vrlo su zanimljive. One su savršene ljubavnice, ali su nestalne i nestabilne. Koji god pol bile potreban im je oslonac u partneru. Nisu sposobne za samostalnost. Pokušavaju da urade pravu stvar, ali obično izvuku “deblji kraj”. Drugima umeju da deluju vrlo čudno. Lako ih je povrediti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2020: UKOLIKO IMATE PARTNERA, DANAS SE MOGU JAVITI ODREĐENE SUMNJE KOD VAS

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART 2020: NEMOJTE U RAZGOVORU SA PARTNEROM POTENCIRATI TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU ZAJEDNIČKU PROŠLOST