in

NA KOJE SVE NAČINE MUŠKARCI VARAJU: BIK MISLIMA, JARAC OČIMA A OVAJ ĆE TE ZAISTA PREVARITI

Rakovi i Jarčevi najčešće varaju očima, Vage u mislima i snovima, Ovnovi i Strijelci riječima, Lavovi i Ribe hladnoćom, a pravoj su prevari navodno najviše skloni promjenjivi znakovi pod vlašću Merkura, Blizanci i Djevica.

Želja za prevarom ne mora uvijek značiti da će do prevare i doći. Međutim, prevara u tajnosti muškog srca može biti čak opasnija, naravno ovisno o tome kojem znaku vaš partner pripada.

Rakovi i Jarčevi najčešće varaju očima, Vage u mislima i snovima, Bikovi i Vodenjaci ‘pornićima’, Ovnovi i Strijelci riječima, Lavovi i Ribe hladnoćom, Škorpioni najčešće u snovima, a pravoj su prevari skloni promjenjivi znakovi pod vlašću Merkura, Blizanci i Djevica.

PREVARA OČIMA

Ljubomoru kod žene može izazvati i posve ‘nevin’ pogled prema zgodnoj ženi, kontakt očima i spontani osmijeh pritom. Možda zavodi druge žene? A možda je to njemu potrebno da bi zadovoljio svoju taštinu? Možda testira svoju privlačnost?

Svejedno, ali prevara očima zna itekako uzdrmati. Najbolji je lijek ne dozvoliti da vas to isprovocira. Pridružite mu se i govorite mu o cilju njegova pogleda: ‘Zar nije zgodna ona crnka u uglu? I meni se sviđa kako izgleda.’ Te riječi obično ga brzo vraćaju u poznati zagrljaj.

PRIMJERI: JARAC I RAK

PREVARA MISLIMA

Gleda za zamamnom djevojkom koja je upravo prošla i čiji je miris ostao u zraku, i već zamišlja kako se valjaju po krevetu. Muške fantazije – prevara mislima. Mnoge žene pritom se bune jer tu prevaru najčešće osjećaju svojim šestim čulom. I tada počinju beskonačna pitanja…

Trči li za nekom drugom? Zar mu se više ne sviđam? Greška. Kada vi u takvoj situaciji kažete: ‘Cura koja je upravo prošla jako je zgodna. Zar se nije i tebi svidjela’, to na njega djeluje kao hladan tuš.

PRIMJERI: BIK I VAGA

PREVARA U SNOVIMA

Ujutro je sasvim neprepoznatljiv. Doručkuje i izgovara neku kritiku. Zar više nije zadovoljan sa mnom u vezi? Možda sanja o nekoj drugoj… To se događa u većini brakova pa i duljih veza. Kad pokušava zaspati, pred zatvorenim kapcima lete slike neke sasvim druge žene. Snovi o željama?

Opasnost leži u tome što naši snovi najčešće pokazuju naša podsvjesna razmišljanja. Ali to su želje koje nam se u stvarnom životu rijetko ispunjavaju… Ali još opasniji su svjesni snovi. Oni su pravi pokazatelji nezadovoljstva.

PRIMJERI: VAGA I ŠKORPION

PREVARA PORNIĆIMA

S reklamnih panoa izazivaju bujne grudi, sa svih strana vrebaju reklame polugolih žena. Muškarci pod se*sualnom paljbom. Pa kome ne bi pale na pamet lude zamisli? I to je vrsta prevare. Na primjer, kad on do kasno u noć sjedi pred televizorom ili laptopom, a ona već spava. I samo jednim pritiskom tipke u spavaću sobu dovodi izazovne obline.

Bez ikakve realne prevare, ali i tu se krije opasnost. Jer, kad muškarci samo sanjaju o pornografskim ljepoticama, postaju sve nezadovoljniji.

PRIMJERI: BIK I VODENJAK

PREVARA RIJEČIMA

Više uopće ne priča sa svojom partnericom. O svojim stvarnim problemima ona može raspravljati jedino s prijateljicama. Poljubac ujutro postao je samo rutina. Veza kao da je zaglavila u hladnoći… Najgora je prevara kada zamre nježnost što ponekad znači tužan kraj ljubavi.

Ponekad i samo prolaznu krizu u kojoj on ne daje sve od sebe zbog poslovnih problema. Iz te izolacije u koju se muškarci znaju zavući u trenucima krize, možda ga može ga izvući iskren razgovor.

PRIMJERI: OVAN, STRIJELAC I RAK

PREVARA HLADNOĆOM

U veselom muškom društvu on izjavljuje: ‘Onome tko je tako dugo u braku kao ja, ponekad je potrebno i malo promjene!’ Muški razgovori, pokazivanje bicepsa, hvalisanje… Govori se o braku, ženama…

I drugi se tada uključuju u razgovor, kako bi bili važniji i u vlastitim i u tuđim očima ili zbog njihovog čvrstog ciničnog stava. Što li sve prolazi kroz muški mozak? Čak i kada njegove primjedbe nisu sasvim iskrene, ovo je ipak izdaja partnerice, nedostatak poštovanja, nedostatak osjećaja zajedništva.

PRIMJERI: LAV I RIBE

PRAVA PREVARA

Stalno zanovijeta, stalno traži svađu. I u posljednje vrijeme često djeluje odsutan duhom. Ima li drugu? Muškarci rado istresaju svoje loše raspoloženje na svojoj partnerici. Ali zašto se to uopće događa? Zar mu više nisam dovoljna? Postoje tri osnovna razloga za taj ‘smrtni grijeh’ za vezu:

1. Zbog taštine: on traži potvrdu svoje muškosti. Želi sam sebi dokazati kako još uvijek djeluje na žene. Ovo je najčešće bezopasni, prolazni flert.

2. Zbog frustracije: u krizi je. Misli da je prokockao život. Želi vratiti mladost. S novom ženom ispunjava se njegov san o novom uzbudljivom životu. Ovo je opasno jer će se teško moći vratiti u svoje stare životne tokove.

3. Radi se*sualnih iskustava: potrebna mu je promjena. Kao vuk samotnjak u potrazi za plijenom vuče se po noćnim klubovima. Tipično muška bolest našeg vremena. Smrtonosno za vezu jer će s vremenom njegovi osjećaji potpuno otupjeti.

PRIMJERI: BLIZANCI I DJEVICA

MRAČNE TAJNE U VEZAMA: OVOM ZNAKU JE NEMOGUĆE UDOVOLJITI, A OVAJ MUČI PARTNERA IGNORISANJEM

SA KIM ĆE TE ON PREVARITI: ŠKORPIJA SA BIVŠOM, BIK SA PRIJATELJICOM