in

NAKON POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA DONE ARES HANA PORUČILA ESTRADI: SRAMITE SE

Juče je u Bihaću na vječni počinak ispraćena Donna Ares, poznata bosanskohercegovačka pjevačica koja se pune tri godine borila s rakom.

Nesretnoj pjevačici prije tri godine dijagnosticiran je karcinom od kojeg se dva puta izliječila, ali se bolest vraćala, a sve se odigravalo pred očima javnosti koju je Donna htjela osvijestiti o bolesti i prolaznosti života.

Za vrijeme njene bolesti dobila je podršku brojnih kolega sa estrade, a juče su društvene mreže bile zatrpane statusima poznatih faca o Donni Ares, međutim, samo se sedam pjevača pojavilo na njenom sprovodu.

Hana Hadžiavdagić bila je Donnina prijateljica i upravo je ona na statusu na Facebooku napisala da je od čitave estrade na sahranu došlo samo njih sedam, a od pjevača koji su s Donnom pjevali na humanitarnom koncertu samo jedan.

“Od čitave estrade na posljednji ispraćaj našoj Donni Ares doslo je bukvalno pet pjevača. Uopće neću komentirati to da od “kolega” koji su bili na koncertu u Zetri dođe samo Deen. Najlakše je napisati status, ali je zaista teško doći u Bihać preko sedam gora i sedam mora. Sramite se!” napisala je ljutita Hana, a mnoštvo njenih prijatelja je podržalo.

5 MUŠKIH NAVLAKUŠA NA KOJE PADAJU I NAJPAMETNIJE ŽENE: PRVU TI JE SIGURNO VEĆ REKAO!

STIŽE LI FILM O ŽIVOTU KAFANSKE LEGENDE TOME ZDRAVKOVIĆA