in

NA NJIH SE UVIJEK MOŽETE OSLONITI: OVAJ ZNAK JE JEDAN OD NAJPAMETNIJIH

Ovaj praktični znak voli uživati u životu na konvencionalan način. Možemo ga smatrati najozbiljnijim znakom Zodijaka.

JARAC

Prijatelji i porodica

Kombinacija inteligencije i humora Jarca čine odličnim sagovornikom. On će se okružiti ljudima koji su iskreni, odani i produhovljeni. Voli biti u društvu istomišljenika, barem kada je u pitanju rad i posao. Neguje odnose s voljenim i uvek će priteći u pomoć prijatelju ili članu porodice. Oni su tradicionalni i neguju porodične vrednosti.

Karijera i novac

Jarac poseduje pravi smisao za pronalaženje odgovarajućeg načina za obavljanje nekog posla. Započeće na dnu lestvice, ali će doći do vrha. Nakon što postavi cilj, sve će učiniti da ga ispuni.

Jarac postavlja visoke standarde samom sebi, iskren je, uporan i predan. Pored Bika, on najbolje upravlja vremenom i novcem u horoskopu.

Ljubav i seks

Jarac je ozbiljan u vođenju ljubavi i voli kada se stvari odvijaju polako i sigurno. Nećete nikada videti Jarca kako nepromišljeno donosi odluku. U ljubavnom odnosu je oprezan i ide korak po korak. Jarac ceni demonstrativnost i treba mu dosta vremena da počne pokazivati svoju predanost nekome. Voli darivati i nije škrt kada je u pitanju zabava s voljenom osobom.

Zdravlje

Svaki znak ima deo tela koji je najosetljiviji, a kod Jarca su to kolena i kosti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JULA 2018-TE: SAMOKONTROLA, TOLERANCIJA I POBOLJŠANJE STANJA VAŠE VEZE

3 ZNAKA KOJA SU ROĐENA DA BUDU PODREĐENI A U TOME JOŠ I UŽIVAJU