in ,

NE PADAJ NA ŠARM VEĆ NA NJEGOVO SRCE: KLJUČNE RAZLIKE IZMEĐU MUŠKARACA

Frajer za se*s izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih. On će se činiti harizmatičan, namamiti te svojim očima i obasipaće te nežnim poljupcima. Nauči kako da ga raspoznaš od “pravog muškarca”, koji će te držati kao kap vode na dlanu.

Kakav je to “frajer za se*s”?

Frajer za se*s će te izvoditi. On će platiti račun u restoranu. On će ti otvarati vrata i držati te za ruku. On će učiniti sve ispravno i kako treba i reći ti sve što želiš čuti, sve u pravom trenutku. On je inteligentan, on će se činiti divnim. On će ti reći koliko si posebna. Kako si „drugačija” od svih žena koje je do tada upoznao. A ti ćeš mu verovati. On će ispreplesti tvoje prste s njegovima i ogrnuće te s debelim slojem obećanja, a ti ćeš misliti da će on sve to i ispuniti.

Sve ćeš mu poverovati. Želećeš ga celog sve više i više. On će učiniti sve da se ti osećaš jedina u njegovom svetu i mislima. On će biti najbolji ljubavnik u krevetu. On će te dovoditi do najboljeg orgazma ikad. Nešto kao, konačno je došao neko ko prepoznaje koliko si posebna. Nešto poput, napokon je stigao neko u tvoj život ko uviđa koliko si predivna osoba. Možda se ovog puta sve konačno promeni.

Sve dok se on ne predomisli. A hoće. Jer to svi takvi frajeri čine.

Frajer za se*s će se samo najednom promeniti, jer će mu postati sve previše, a ti nećeš ni primetiti. Viđaćete se kada njemu bude odgovaralo, jer te pridobio, jer si se ludo zaljubila, a ti ćeš svaki put poleteti k njemu. On će te svaki put tako šarmantno ponovo zavesti da nećeš imati vremena da pitaš zašto se niste videli juče kada si ti htela. A upravo je to znak da je on svršio s tobom, jer on ima svoj način rada sa ženama, on se ne zaljubljuje. On nema „obavezu”.

A kakav je muškarac za vezu ili “zauvek”?

Dok muškarac za vezu ili možda za zauvek, je onaj tip muškarca koji započinje polako. On će u početku biti plašljiv, možda i rezervisan, slušaće. Paziće da ne kaže ni previše ni premalo. Neće te daviti s poljupcima i zagrljajima na prvom sasatanku. On te neće oboriti s nogu odmah na prvu loptu.

Ti ćeš biti pomalo stidljiva, zapitkivaćeš se, nećeš znati zašto je takav, povučen.Pitat ćeš se šta krije, je li iskren?

Ali, kod prave ljubavi ništa ne ide naglo, snažno, odmah sve na tacni, strasno, treba vremena da raste i da procveta. Ne širi se brzinom svetlosti, ali je divno kada je posmatraš od pupoljka do cveta.

On će biti strpljiv s tvojim srcem. Nežno i sa strahopoštovanjem će te držati u naručju, neće brzati. On će biti oprezan načinom kako te gleda, on će pamtiti detalje na tebi. Neće želeti odmah da mu se predaš, ali će te silno hteti.

Razlika između „frajera za se*s” i „muškarca za zauvek” , je da će te se „seksator” zasititi. Njemu će uvek trebati nešto drugo. On će uvek želeti nekog drugog.

Muškarac za zauvek, se nikada neće zasititi tebe. On se neće umoriti tvog mirisa, tvojih usana, tvog osmeha, cele tebe. On će učiniti sve da uspete. Jer vas dvoje za njega niste igra, nego ste stvaran život.

Čuvaj se – šarma

Zato nemoj na početku pasti na nečiji šarm. Nemoj pasti na nekoga samo zato što se čini sladak na trenutak. Nemoj pasti na nekoga samo zato što izgleda kao da te želi zbog tebe kakva jesi. Ne.

Već padni na nečije srce. Padni zbog načina na koji ti se osmehne. Padni na način na koji on vodi brigu o tebi i na koji te ceni. Padni na nečije snažne i istinske namere. Ne na onoga koji igra igru umova. Padni na nekoga ko će ostati.

Ne na onoga koji će na tvoju izjavu da si se zaljubila, pobeći.

A možda nama ženama i treba takav jedan seksator, da prepoznamo kada dođe prava ljubav i da je čuvamo.

PITAŠ SE KAKO JE MOGUĆE DA MU SE NE SVIĐAŠ: MOŽDA JE ZBOG OVIH PET STVARI

OD IGRE DO ZALJUBLJIVANJA: EVO ZAŠTO NAS PALI MUVANJE PREKO INTERNETA