in

NE PUŠTAJTE PARTNERA NA NOVOGODIŠNJE ŽURKE: KAD VIDITE STATISTIKU SVE ĆE VAM BITI JASNO

Većina kolega koja je imala seks sa kolegom ili koleginicom na poslu za vreme praznične žurke, to je zapravo priželjkivala i nimalo ne žali za tim.  Naime, prema jednom istraživanju, žurke uoči praznika neretko se završe seksom između kolega. Prema njihovim rezultatima 40 odsto imalo je seks sa kolegom, a 83 odsto bi to ponovilo.

Ali, to nije sve. Najgore od svega je što mnogi od njih uopšte nisu koristili zaštitu čime su rizikovali da dobiju brojne polno prenosive bolesti.

“Najnestašniji” su se pokazali zaposleni u prodaji, zatim oni u zdravstvu i transportni radnici i logističari. Više od pola ispitanka (52 odsto) objasnilo je svoju avanturu kao posledicu privlačnosti prema kolegi, dok 31 odsto njih ne može da objasni kako je do toga došlo.

Što se tiče izbora partnera, iznenađujuće malo ispitanika, 18 odsto, izjavilo je da se to dogodilo sa nadređenim, dok tek pet odsto priznaje da su se upustili u avanturu sa osobljem na zabavi.


Zanimljivo, ali 97 odsto ispitanih koji je imalo seks sa kolegom izjavilo je da je jedina negativna posledica koju su osetili neprijatnost pri dolasku u kancelariju ili na posao – posle akcije.

“Iako nam ova anketa pruža uvid u neke seksi činjenice, pa čak i humor kada je reč o kompanijskim zabavama, zabrinjavajuće je saznanje da ljudi ne koriste zaštitu tokom seksa. Upotreba kondoma je imperativ u borbi protiv polnih infekcija, bolesti i neželjene trudnoće”, rekao je Stiv Tomson, izvršni direktor kompanije koja je radila istraživanje.

ZAŠTO BOLI SRCE KADA PITAMO: BOL U GRUDIMA OD TUGE JE VEOMA RELAN

GDE ODMARAJU HOROSKOPSKI ZNACI: NE TERAJTE RIBE NA SKIJANJE NI JARČEVE U VELIKO DRUŠTVO