in

NEDELJNI HOROSKOP OD 02. DO 09. SEPTEMBRA 2024: OPET SE BUDI LJUBAV I VELIKE AMBICIJE

RAK

LJUBAV: Ugodan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate, te nakonost druge strane, učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola.
KARIJERA: Ne oklijevajte ako treba nešto mijenjati. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljendo slijedite. Uspjeh neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pričajte s ljudima.

LAV

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko kretanja ili posjetitelja koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima ili svojim prometalima. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti.
KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.
ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

DJEVICA

LJUBAV: Postajat će vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi da li ćete se okrenuti prema svijetlu ili tami.
KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što bi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. AVGUSTA DO 01. SEPTEMBRA 2024: NE FORSIRAJTE NIŠTA, VRAĆAJU SE TEME IZ PROŠLOSTI

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2024: KOMUNIKACIJA ĆE BITI ŽIVA I KONSTANTNA, TAŠTINA JE LOŠ SAVEZNIK