in

NEDELJNI HOROSKOP OD 02. DO 09. SEPTEMBRA 2024: OPET SE BUDI LJUBAV I VELIKE AMBICIJE

VAGA

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati proći još neke testove.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi.

SKORPIJA

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvnog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Vezani će pojačati distancu.
KARIJERA: Rado biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i pneku frustraciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dolaze još bolja vremena.

STRIJELAC

LJUBAV: Možda ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negdje sa strane, tiha i pomalo skrivena.
KARIJERA: Na dnevni red dolaze inventure. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. AVGUSTA DO 01. SEPTEMBRA 2024: NE FORSIRAJTE NIŠTA, VRAĆAJU SE TEME IZ PROŠLOSTI

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2024: KOMUNIKACIJA ĆE BITI ŽIVA I KONSTANTNA, TAŠTINA JE LOŠ SAVEZNIK