in

NEDELJNI HOROSKOP OD 07. DO 13. OKTOBRA 2024: POVREMENA OTUĐENOST SA BLISKIM LJUDIMA JE PRED NAMA

RAK

LJUBAV: Male brige u privatnom životu kompenzirat ćete dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete pričati sa svima.
KARIJERA: Zamislit ćete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatit ćete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišteni. Tražit ćete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite svjesni sebe.

LAV

LJUBAV: Malo bolji vjetar u leđa nego dosad u ljubavnom životu osvježit će vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Bit će malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.
KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. Povučenost ili mehanička odrada stvari trenutačno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspjeha za vas nalazi se prihvaćanju izazova.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite sadržaje koje volite.

DJEVICA

LJUBAV: Bez obzira na ne uvijek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimist. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvaćati zbog pozitivnog stava. Tako sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.
KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u sjenu. Ipak, kako ćete biti potpuno svjesni svojih prethodnih uspjeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vrijeme.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi u svemu.

MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2024: MNOGO PRILIKA ZA IZLASKE I ZABAVU, ALI BUDITE OPREZNI

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. OKTOBRA 2024: MUČIĆE NAS NEOČEKIVANE ČEŽNJE, IPAK OVO JE SAMO PROLAZNA FAZA