in

NEDELJNI HOROSKOP OD 07. DO 13. OKTOBRA 2024: POVREMENA OTUĐENOST SA BLISKIM LJUDIMA JE PRED NAMA

VAGA

LJUBAV: Voljena osoba zračit će više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vrijeme nego vi sami. Prepustite joj se s povjerenjem. Budite poput djeteta i uživajte u životu.
KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste napravili zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtijevat ćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Obratite pažnju na kvalitetu prehrane.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudit će se što više učvrstiti svoj odnos s voljenom osobom. Proradit će još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali bi će dobro.
KARIJERA: Vjerojatno ćete imati povećan obim poslova, no kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško raditi. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.
ZDRAVLJE&SAVJET: Raste vaš interes za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

STRIJELAC

LJUBAV: Sve će se više ljudi skupljati oko vas. Jednostavno će voljeti biti u vašem društvu, ali će vas katkada i kritizirati. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi s ekipom poznanika i partnerom, nego sami s partnerom. Nađite sredinu.
KARIJERA: Intenzivirat će se suradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. Morat ćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan suradnik. Moguće je i da će se mjeriti vaša postignuća ili će vas kontrolirati u svakom trenutku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte se predati bez borbe.

MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2024: MNOGO PRILIKA ZA IZLASKE I ZABAVU, ALI BUDITE OPREZNI

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. OKTOBRA 2024: MUČIĆE NAS NEOČEKIVANE ČEŽNJE, IPAK OVO JE SAMO PROLAZNA FAZA