in

NEDELJNI HOROSKOP OD 09. DO 16. SEPTEMBRA 2024: POVREMENO ĆE VAS MUČITI DAVNE ČEŽNJE, IZAĐITE NAPOLJE

RAK

LJUBAV: Većina idućih dana donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Dapače, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.
KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

LAV

LJUBAV: Prvih par dana ovog tjedna donijet će ugodnije ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje bit će manje, prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.
KARIJERA: Boravak u prirodi osvježio bi vas. Oni koji mogu, uzet će par slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će im tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rješenja, a napunit će i baterije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da se ne počnete debljati.

DJEVICA

LJUBAV: Do sredine tjedna vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojano frustracijama. U nastavku će se situacija početi razbistravati, a vama će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.
KARIJERA: Sve što je kockasto vas sputava. Sad ćete biti u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazriijet ćete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježite se nekim vodenim sportom.

ONI NISU ASOCIJALNI VEĆ IMAJU BOGAT UNUTRAŠNJI SVIJET I UŽIVAJU U SAMOĆI

VELIKI SLOVENSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: STIŽU VELIKE PROMJENE KOJE ĆE POGODITI SVE