in

NEDELJNI HOROSKOP OD 09. DO 16. SEPTEMBRA 2024: POVREMENO ĆE VAS MUČITI DAVNE ČEŽNJE, IZAĐITE NAPOLJE

VAGA

LJUBAV: Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne reagirate preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znate što vam se lijepo može dogoditi i to već danas.
KARIJERA: Uslijedit će određene protekcije. Potom ćete zamišljati sebe u ulozi onog koji vodi cijelu stvar. To će biti djelomično točno, no nemojte si umisliti. Treba odraditi još neke detalje. Činite to po pravilima struke.
ZDRAVLJE&SAVJET: Izađite van s prijateljima.

SKORPIJA

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.
KARIJERA: Bit ćete aktivniji više nego inače, a cilj će vam biti stvoriti što kreativnije okruženje ili jednak proizvod. Neki će se pokazati kao pravi umjetnici. Ništa vam neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnogi će zapravo uživati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno zastanite.

STRIJELAC

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.
KARIJERA: U poslu ćete se mjeriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razujeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imat će velike apetite, ali vam se neće svidjeti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se uz dobru glazbu.

ONI NISU ASOCIJALNI VEĆ IMAJU BOGAT UNUTRAŠNJI SVIJET I UŽIVAJU U SAMOĆI

VELIKI SLOVENSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: STIŽU VELIKE PROMJENE KOJE ĆE POGODITI SVE