in

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JUNA 2020: BIĆETE SPREMNI NA MNOGE NOVE LJUBAVNE PUSTOLOVINE

Vaga

LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratit će vas većinu tjedna. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Bit će malih nervoza i nesporazuma, ali oni su zanemarivi u usporedbi s dobrim utjecajima.
KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.
ZDRAVLJE&SAVJET: Krećite se više na zraku i po suncu.

Škorpion

LJUBAV: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne osobne odnose. Ako pokušate nešto objasniti, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite.
KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Prilika je tu, ali treba ostati na zemlji i biti realan. Slava je uvijek prolazna.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte svoje zglobove.

Strijelac

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa većinu ovog tjedna. Nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvaćati i još više žaljeti u svom društvu. Vjerojatno ćete imati i mnogo udvarača. Bit ćete otvoreni i elokventni prema svima.
KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste napravili zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtijevat ćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si kvalitetan san.

Jarac

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bit ćete otvoreni i opušteni. Spremnost da vjerujete drugima vratit će vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svjesni i čuvajte to.
KARIJERA: Vaš utjecaj u poslu bit će utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od suradnika koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzeveši, sve je od kontrolom i razvija se dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

Vodolija

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Bit će potrebna dobra sposobnost prilagodbe kako bi izdržali sve ove raznolike izazove.
KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i ugodni, vjerojatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove financijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Raste vaš interes za alternativu.

Ribe

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed.
KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pokažite koliko ste profesionalni.
NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Vodenjak, Blizanac, Jarac

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2020: U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MAJ 2020: UPUŠTATE SE U FLERT SA OSOBOM KOJA VAM SE DOPADA IAKO NISTE SIGURNI DA LI JE ONA SLOBODNA