in

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA 2023: Neke će stvari u vašem privatnom životu početi dolaziti na svoje mjesto

RAK

LJUBAV: Vaši osobni donosi postat će malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtjevni. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspjeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.
KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osvježenje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

LAV

LJUBAV: Tokom ovog tjedna neke će stvari u vašem privatnom životu početi dolaziti na svoje mjesto. Manji verbalni nesporazumi bit će dio svakodnevnice kojim ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i slijedite ga. Tako neće biti greške.
KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas netko mogao doživjeti kao neprofesionalnu osobu. Odmjerite kad i koliko osjećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

DJEVICA

LJUBAV: Postat ćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodit će umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko kompjutora. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.
KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto vrijedi i za rad od kuće. Bit će i onih koji će pokrenuti promjene u prostoru u kom borave, rad ili žive. Trebat prvo će sve osmisliti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje se osjećate dobro.

Astrološka prognoza za mesec Maj: Moćne energije koje mogu izazvati dublja osećanja i emocije, koja pre nisu postojala

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023: Period akcije, šansi vrednih prihvatanja, ali i odličnih u prilagođavanju velikom talasu promena