in

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. APRILA 2023: Idućih dana vama će se sve više otvarati ljubavna vrata

RAK

LJUBAV: Gdje god izašli, osjećat ćete se ugodno. Društvo će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im ljubav otvara vrata. Sve je moguće.
KARIJERA: Vaše financije napokon će se koliko toliko stabilizirati. Istovremeno će se otvoriti nova mreža poslovnih suradnji, a neke od njih zaista će vam se svidjeti. Povežite se s mogućim kolegama i surađujte sa svakim to pokaže interes.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se uz sadržaje koje volite.

LAV

LJUBAV: Bit ćete zatvoreniji više nego inače. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da netko ne odustane od udvaranja prema vama. Dajte do znanja do čega vam je stalo.
KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna očitovanja. Zbog svega trebat će strpljenja. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Otkrijte svoje talente.

DJEVICA

LJUBAV: Idućih dana vama će se sve više otvarati ljubavna vrata. Primijetit ćete to po tome što se opet sve češće smijete ili što vas voljena osoba opet počinje podržavati. Počet ćete disati punim plućima i priuštit ćete sebi i voljenoj osobi više uživanja.
KARIJERA: Dobit ćete očekivane odgovore. Sad možete nastaviti raditi mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U usporedbi s drugima oko vas, vi ćete djelovati sigurno i stabilno. Budite ono što jeste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Umjetnost će vam osvježiti dane.

OVA 3 ZNAKA U APRILU OČEKUJU IZAZOVI: Stiže retrogradni Merkur, spremite se za promene

KADA OVO PRESTANEŠ RADITI, SMANJIĆEŠ BRIGU I NESREĆU