in

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: OVAN GUBI ŽIVCE, RAK UPOZNAJE NEKOGA, A OVAJ ZNAK ĆE PLAKATI

Ovan

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.
KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jednu sitnicu. Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokazati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je malo veći financijski dobitak.

Bik

LJUBAV: Malo je vjerojatno da ćete se osjećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Već vezani će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.
KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će donijeti rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na sport koji vas veseli.

Blizanci

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću bit će jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatit ćete da ne postoji garancija ni za što na svijetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavit ćete se prema ljubavi na nov način.
KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na financijske teme jer će o njima ovisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

HOROSKOP TVRDI: OVO JE NAJZGODNIJI ZNAK ZODIJAKA I NIKO MU TO NE MOŽE OSPORITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2018-TE: INERTAN DAN, ČUVAJTE SE POROKA, GUNĐANJA