in

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. NOVEMBRA 2019: IZMEĐU VAS I VOLJENE OSOBE SVAKIM ĆE DANOM BITI SVE VIŠE RAZMJENA IDEJA I DISTANCE A SVAKO ĆE ŽELJETI NEŠTO SVOJE…

Rak

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite van među ljude. Oni će vas rado prihvaćati.
KARIJERA: Predlagat će vam razne opcije, ali vi sami nećete moći utjecati na stvari. Osjećat ćete se kao promatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Surađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

Lav

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorijediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog spola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.
KARIJERA: Rješavat ćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mjestu. Dat ćete sve od sebe da uspijete. Neće biti prepreka.
ZDRAVLJE&SAVJET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

Djevica

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti ugodni. Šteta ih je propustiti.
KARIJERA: Mala živciranja bit će povezana s odradom nekih sitnica iz prošlosti. Učinit ćete to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.
ZDRAVLJE&SAVJET: Postajete aktivniji u sportu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR 2019: VAŠA VEZA BI MOGLA DA ZAPADNE U KRIZU AKO JOJ SE VI MAKSIMALNO NE POSVETITE

OVE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE IMAJU NAJBOLJE ŠANSE ZA SREĆAN BRAK