in

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. NOVEMBRA 2019: IZMEĐU VAS I VOLJENE OSOBE SVAKIM ĆE DANOM BITI SVE VIŠE RAZMJENA IDEJA I DISTANCE A SVAKO ĆE ŽELJETI NEŠTO SVOJE…

Jarac

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtjevnim danima moglo smiriti vaše emocije. Bacat će vas amo tamo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reagiranja zbog kojih bi vam kasnije moglo biti žao. Čekajte.
KARIJERA: Komunicirat ćete sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će obojani stresom. Prihvatite to kao borbu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

Vodolija

LJUBAV: Vjerojatno vam je već dosta svojih vlastitih ljubavnih očekivanja, pa ćete ili sve preokrenuti, ili svesti na realnu mjeru. Istina je da će vam nedostajati atrakcija, ali život donosi neka rješenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.
KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atrkativnije ili zahtjevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete planirati. Ništa više od toga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguće su glavobolje. Opustite se.

Ribe

LJUBAV: Osjećat ćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, bit će ugodnih zabava po vašoj mjeri, a neće izostati ni susreti s dragim osobama. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte povjerenja u one koji vas vole i bit ćete zadovoljni.
KARIJERA: U situacijama kad osjećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmjeriti u konstruktivnom pravcu i izbjeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite realist.

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR 2019: VAŠA VEZA BI MOGLA DA ZAPADNE U KRIZU AKO JOJ SE VI MAKSIMALNO NE POSVETITE

OVE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE IMAJU NAJBOLJE ŠANSE ZA SREĆAN BRAK