in

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. DECEMBRA 2022: Mnogi će osjetiti privlačnost prema osobi koja je mlada

JARAC

LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primjećivati u osobnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj unutrašnjoj osobnoj inventuri. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolazite s humorom.
KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš kut gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizirajte. Duh vodi tijelo, ali tijelu nekad treba stanka.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte tehnike relaksacije.

VODOLIJA

LJUBAV: Pred vama je tjedan intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživjeti i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, dotjerajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s veseljem.
KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti posao. Budite otvoreni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvlanost koja će uslijediti bit će vam novi motiv za daljni rad u budućnosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

RIBE

LJUBAV: Male brige u privatnom životu kompenzirat ćete dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete pričati sa svima.
KARIJERA: Zamislit ćete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatit ćete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišteni. Tražit ćete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite svjesni sebe.

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022: U samo jednoj rečenici sve će ti se samo reći…

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA 2022: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali