in

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. FEBRUARA 2023: Nove ljubavne prilike nizaće se u vašem životu

VAGA

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mjesta. Bit će veseli.
KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtjevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u prirodi.

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebate pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u duljoju vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.
KARIJERA: Komunicirat ćete sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćete u svakom sportu.

STRIJELAC

LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajat će ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve veseliji. Nemojte sjediti kod kuće, idite van među ljude, pokažite se i uživajte.
KARIJERA: Niste svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. FEBRUARA 2023: Neko vas već duže vrijeme priželjkuje bolje upoznati

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. FEBRUARA 2023: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu