in

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. JANUARA 2019: NE TRAŽITE NEMOGUĆE, ZAPOSTAVLJANJE LJUBAVNOG ŽIVOTA

Ovan

LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bit ćete sretni i voljeni.
KARIJERA: Primijetit ćete da se umarate i da vam treba dva put više vremena za obaviti stvari koje inače obavljate brže. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizirati sa svojim snagama. Tako ćete biti učinkovitiji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Štedite se i obnavljajte meditacijom.

Bik

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. No to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutačna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.
KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i zasluženo se ponašati kao da ste glavni, potpuno svjesni svojih sposobnosti. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposleni na šefovskim pozicijama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Više uživajte u životu.

Blizanci

LJUBAV: Ovih dana polako ćete se početi distancirati od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje malo splasnuti. No jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostat će na površnoj razini.
KARIJERA: Vjerojatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete imati snage i ne obraćati pažnju na to. Ova vrsta kontrole nije uvijek ugodna, ali će se zapravo okrenuti u vašu korist. Stoga ne trebate previše brinuti. Vi radite svoje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve se više zanimate za glazbu kao sredstvo opuštanja.

LJUBAVNI TEST: JESI LI KONAČNO PRONAŠLA LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JANUAR 2019-TE: KONAČNO SE VRAĆA POZITIVNA ENERGIJA I ŽELJA ZA RADOM