in

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. MARTA 2022: Ljubavno raspoloženje biće loše, ali desiće vam se i ovo…

OVAN

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.
KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komuikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za žurbom.

BIK

woman in red and white plaid long sleeve shirt using black laptop computer

LJUBAV: Vjerojatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primijetit ćete i to da vas drugi stalno odmjeravaju. Oni u vezama pokušat će osvježiti odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.
KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvorit će se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Pokažite što znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god se zatekli, širit ćete glas razuma.

BLIZANCI

woman in brown long sleeve shirt sitting on bed using macbook

LJUBAV: Vaši osobni odnosi od ovog tjedna razvijat će se lakše i skladnije. Bit ćete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšat će svoj odnos.
KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutačno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rješenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.
ZDRAVLJE&SAVJET: Blagi pad imuniteta. Jednostavno olabavite.

RAK

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.
KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćete da se situacija razbistri, a krajem tjedna sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti što je na stvari.
ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.

LAV

man in gray long sleeve shirt standing on brown dirt road during daytime

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolazit će male krize u kojim će trebati pokazati više razumijevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspjet će prebroditi sva iskušenja.
KARIJERA: Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve ovisi o šefovima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Budite otvoreni i surađujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih postignuća.

DJEVICA

woman in gray tank top wearing blue and white scarf and black framed eyeglasses

LJUBAV: Ako izađete van među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sjećate se i boljih dana. Oni u vezama bit će uglavnom dobro.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite na prehranu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život

10 REASONS WHY VIRGO AND LEO ARE ONE IN A MILLION