in

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. NOVEMBRA 2022: Neka vaša ljubavna očekivanja biće konačno ispunjena

VAGA

LJUBAV: Vaša energičnost i poduzetnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili sretniji.
KARIJERA: Djelovat ćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionirat ćete dobro uz pažljivo organizirane stanke. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razmišljat ćete o smislu i besmislu života.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.
KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, bit će dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite odmjereni u ponašanju.

STRIJELAC

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad točno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebat će malo više takta i strpljenja da se iskristaliziraju stavovi. Budite umjereniji.
KARIJERA: Bit će dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocjena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu zrcali se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Mali pad imuniteta.

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. NOVEMBRA 2022: Trebate otvoriti oči, jer je ljubav tu, iza ćoška