in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. AVGUSTA 2022: Voljena osoba će vas podržavati u svemu

OVAN

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je pirhvatiti onakvu kakva ona jest i vidjet ćet da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti sasvim sretni.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savjetnici, a svoje će znanje lako primjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji bit će prolazni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremene nervoze i sitne brige.

BIK

LJUBAV: Osjećat ćete se kao da možete pokrenuti brda. Voljena osoba će vas podržavati u svemu, a i komunikacija između vas će se poboljšati. Mnogi će biti sretni. Oni koji su još sami neka svakako izlaze van. Bit će lijepog društva.
KARIJERA: Nedostajat će vam energije da obavite sve što ste planirali, pa će se zbog toga javiti umor i nervoza. Posao treba bolje pripremiti i planirati. Tako ćete doskočiti spomenutom. Također ne komplicirajte, pa ćete stići na sve.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu ili bar prošetajte na zraku.

BLIZANCI

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama trebat će bolje balansirati i njegovati svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je jučer bilo sasvim dobro.
KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtijevaju pametan i promišljen pristup. Također ćete trebati sve više surađivati s kolegama, a nerijetko tako da stvarate ili prihvaćate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite malo mira samo za sebe.

RAK

LJUBAV: Vjerojatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne pretjerate sa šalama na tuđi račun.
KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si više vremena za dobar san.

LAV

LJUBAV: Vaš ljubavni život postat će tiši, diskretniji. Oni u vezama nalazit će se na sasvim običnim mjestima gdje se kreću svkodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla.
KARIJERA: Činit će vam se da vi sve možete sami. Ipak, podrška drugih dobro će doći. Imat ćete je, a nećete ni računati s njom. Stoga je prepoznajte na vrijeme i iskoristite je. Više ljudi postići će i veći rezultat. Prihvatite i protekciju jer ste je zaslužili.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u bolje sutra.

DJEVICA

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav.
KARIJERA: Riješite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu kako ste zamislili. Možda sve zapravo ispadne bolje nego što ste planirali. Poradite na vlastitoj fleksibilnosti i otvorenosti. Rezultati stižu, bez brige.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dajte si više sna i više vremena za razmišljanje.

NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. AVGUSTA 2022: Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vam pomutiti mozak

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. AVGUSTA 2022: Konačno će doći do poboljšanja u vezama