in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JUNA 2020: MIRNOĆA KOJU ĆETE PRIMJEĆIVATI U OSOBNIM ODNOSIMA PONEKAD ĆE VAS ZAISTA ZABRINJAVATI

Ovan

LJUBAV: Mirnoća koju ćete primjećivati u osobnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da unaprijedite svoje osobne odnose ka filozofskim razinama. Zbunjujuće jest, ali može postati i zabavno.
KARIJERA: Izgledat će kao da idete malo nazad, pa tek onda naprijed. Tako bi se mogao opisati vaš radni tjedan ovih dana. Ipak, kad zbojite sve, otišli ste barem jedan korak prema naprijed, a i to je nešto. Razmislite o poniznosti i skromnosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne možete ništa na silu.

Bik

LJUBAV: Najbolje ćete se osjećati kod kuće gdje možete opušteno uživati u društvu osobe koju volite. Neki će ipak rado izlaziti i to uglavnom s prijateljima. Povremeno ćete poželjeti da je malo više strasti, ali uvidjet ćete da to zasad ne ide.
KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojim morate komunicirati, a vi biste trenutačno najradije radili sami. Osvijestite što zapravo želite i što možete, te nađite zlatnu sredinu. Kompromisi su katkada potrebni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prihvatite kretanje kao dobru naviku za vaše zdravlje.

Blizanci

LJUBAV: Bit ćete sve skloniji skrivanju svojih pravih osjećaja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da netko ne odustane od naklonosti prema vama.
KARIJERA: Tko god da vam pokuša prigovoriti, vi ćete mu odgovoriti. Nije idealno, ali ponekad si nećete moći pomoći. Oni koji su drugima šefovi bit će u velikim iskušenjima. Oni koji imaju šefove, bit će u malo manjim.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih postignuća iz prošlosti.

Rak

LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog spola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Bit će mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Oni pravi osjećaji bit će još na čekanju.
KARIJERA: Nakon što proanalizirate postignuto, nastavit ćete razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ovaj tjedan. Neka vam to ne živcira.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte se zamarati nevažnim stvarima.

Lav

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za razne ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u duljim vezama proživljavat će novu renesansu. Zajedničko vrijeme će vam proletjeti ako budete slijedili želje druge strane. U protivnom, bit će malih rasprava.
KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak maotivacije bit će prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano, a najradije ćete pričati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

Djevica

LJUBAV: Male frustracije bit će zanemarivog karaktera, a komepnzirat ćete ih dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će nakratko pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja, ali između njih i partnera sve je u redu.
KARIJERA: Hvatat će vas nervoza kad će trebati komunicirati i surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko otvoreni i inventivni kao vi i da ponekad nekom treba progledati i kroz prste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Živjet ćete u svom svijetu mašte.

LJUBAV SE NAPOKON VRAĆA U TVOJ ŽIVOT: EVO KADA TAČNO

6 TIPOVA FRAJERA SA KOJIMA SE SIGURNO NEĆEŠ ZABAVLJATI NAKON 25. GODINE