in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: NOVA LJUBAV, PREVARA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

Ovan

LJUBAV: Bit ćete usmjereni na nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da trebate paziti kako komunicirate. Zato se ne zalijećite. Budite taktični i uviđavni.
KARIJERA: Maštat ćete o boljem poslu i većim poduzimanjima. Kad se trgnete brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspiju kretat će se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite taktični sa šefovima.

Bik

LJUBAV: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postat će sve popularnije, a vi osoba bez koje se u društvu ne može. Svaki dan događat će se nešto što će vam buditi osjećaje i činiti vaš privatni život ispunjenim. Bit ćete jako zabavni drugima.
KARIJERA: U trenutcima kad osjećate povećan pritisak na temu rokova posla pozovite se na svoja prava. Tako ćete stvari usmjeriti u pozitivnom pravcu i izbjeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imajte mjere u svemu.

Blizanci

LJUBAV: Privlačit će vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom, ali strasti vam neće dati mira da bi funkcionirali taktično. Vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar zasad.
KARIJERA: Što god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač cijele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imat ćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobit će na značaju, a vaš ugled će porasti
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da ne pregorite.

ŠTA SVAKI MUŠKARAC ŽELI ČUTI OD TEBE: VAGA PODRŠKU, LAV PODRŠKU…

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2018-TE: VEDRE MISLI I POZITIVNA ENERGIJA ĆE DA OBILJEŽE DANAŠNJI DAN