in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA 2023: Ovo je nedelja koja nam donosi velike planetarne promene i najznačajniji godišnji aspekt

RAK

Od ponedeljka do četvrtka, uživaćete u snažnoj magnetskoj privlačnosti i suparnom šarmu, što ovo čini idealnim vremenom za romantičnu romansu. Seksualni susreti bi bili izuzetno saosećajni, nežni i duhovni. Verovatno ćete privući manje agresivnog, više duhovnog partnera ako izlazite. Možete iskoristiti snažnu duhovnu hrabrost i borbeni duh da odbranite sebe i svoje najmilije.

Od petka do nedelje donosi kritičko razmišljanje, idealno za ozbiljan ili izazovan mentalni rad. Ovo je dobro vreme za stvari koje zahtevaju trajnu koncentraciju, strpljenje i zdravo rasuđivanje. Tako možete sa sigurnošću da se bavite poslovima, papirologijom, učenjem i ispitima. Pristup zdravog razuma, pažnja posvećena detaljima i dugoročni izgled čine ovo idealnim vremenom za postavljanje dugoročnih planova.

LAV

Od ponedeljka do srede donosi mir i harmoniju jer se osećate emotivnije, brižnije i pune ljubavi. Ovo je sjajno vreme za opuštanje sa voljenim osobama ili zabavu sa prijateljima. Ovo je sjajno vreme za druženje zbog vaše povećane popularnosti i harizme. Trebalo bi da se osećate opuštenije u blizini drugih ljudi i prijatnije u javnosti. Sticanje prijatelja je lako i brzo možete započeti novu ljubavnu vezu.

Četvrtak do nedelje donosi intenzivna iskustva. Imaćete veću moć i uticaj na svoj život, događaje i ljude oko sebe. Odnosi sa ljudima na pozicijama moći i autoriteta, velikim organizacijama i kompanijama treba da idu dobro. Više samopoštovanje vam pomaže da ostavite veliki utisak na nadređene. Lični i profesionalni problemi se takođe mogu lakše rešiti.

DEVICA

Od ponedeljka do četvrtka, trebalo bi da se osećate romantičnije, senzualnije i duhovnije. Dodatna energija i entuzijazam mogu se usmeriti u poteru za svojim snovima i strastvenim željama. Ljubavni odnosi će imati koristi od vašeg magičnog dodira, dok će zabavljanje imati koristi od vašeg seksualnog magnetizma i harizmatične privlačnosti. Možete se samouvereno boriti za moralne i etičke ciljeve ili se zalagati za siromašne.

Od petka do nedelje donosi ozbiljno razmišljanje, odličnu koncentraciju, dobro pamćenje i organizacione sposobnosti. Sa fokusiranim umom, možete videti kako se planovi velikih razmera ostvaruju. Preuzimate odgovornost za svoje interese i možda želite da podelite svoje znanje ili veštine. Povećana mentalna čvrstina pomaže vam da donesete važne odluke i da se nosite sa složenim pitanjima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. MAJA 2023: Brige će ostajati iza vas i partnera, a fokusiraćete se na osnaživanje odnosa

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2023: Svakodnevne strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života