in

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. DECEMBRA 2019: VAŠA ŽELJA ZA LJUBAVLJU BIĆE JAKA, ALI ĆE ZAHTIJEVATI I VIŠE ANGAŽMANA

Vaga

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog spola.
KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vreduju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu tjedna postajat ćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra. Sve je moguće.

Škorpion

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više shvaćati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobivaju na značaju. Uskoro će vam to postati toliko važno da biste mogli zanemariti realitete. Pazite da vam se na poslu ne potkradu greške.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.

Strijelac

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.
KARIJERA: Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR 2019: DANAS SE SUOČITE SA BOLOM JER JE TO JEDINI NAČIN DA VAS NAPUSTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR 2019: MIRAN DAN PRED VAMA, SPOZNAJETE DA STE VOLJENI