in

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. SEPTEMBRA 2024: ČINI SE KAO DA ĆE SVANUTI ALI NIKAKO DA SE DESI

VAGA

LJUBAV: Činit će vam se kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Bit ćete u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto od razvoja ako definirate svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredotočite na sebe i provedite malu unutrašnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.
KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju što im je činiti i krenut će tim smjerom. Oni koji nisu razmislili o sebi vjerojatno će se suočiti s posljedicama vlastitih ambicija i tek sad uviđati gdje su pogriješili. To je korak prema naprijed.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite susretljiviji s ljudima.

SKORPIJA

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti i osjećati se zanemareno.
KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je baviti se sportom.

STRIJELAC

LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karatkera. Osjećat ćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svijet.
KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u vašoj karijeri. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite male brige i nervoze.

ASTROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA 2025 GODINU: PO DATUMU ROĐENJA MOŽETE DA PRAVITE PLAN