in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JUNA 2019: OVO JE NEDELJA U KOJOJ ĆE NAJVIŠE UŽIVATI BLIZANCI, ŠKORPIONI I OVNOVI A EVO I ZAŠTO

Ovan

LJUBAV: U ljubavnom životu bit ćete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohtjeve, nego dapače, bit ćete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mjestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.
KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na vidjelo, no ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao managerskog karaktera bit će pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.
ZDRAVLJE&SAVJET: Mali problemi s mladima. Nasmijte ih.

Bik

LJUBAV: Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi nalaziti zajednički jezik. Bit će još povremenih neprimjerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo u usporedbi s onim što je prošlo.
KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena sve to osmisliti i razraditi. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima ulaganja. Naći ćete način kako zatvoriti jednu financijsku konstrukciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male peripetije s dokumentima.

Blizanci

LJUBAV: Bit ćete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da trebate paziti kako komunicirate. Zato se ne zalijećite. Budite taktični i uviđavni.
KARIJERA: Nastavit ćete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati dvas tila rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete e bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Poradite na svojoj kondiciji.

JEDNA OSOBINA KONTROLIŠE TVOJ ŽIVOT: OVO JE PRIRODNI INSTINKT TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN 2019: OVO JE DAN ZA ADRENALIN, UŽIVANJE, PUTOVANJA, SREĆU I RADOST