in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JUNA 2024: SLUŠAJTE DRUGE VIŠE NEGO SEBE, TRENUTNO JE TAKO BOLJE ZA VAS

RAK

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im možda u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.
KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na vama drag sport.

LAV

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću li distancu u osobnim odnosima. Tako će biti cijeli ovaj tjedan. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte. Oni u vezama neka budu tolerantni.
KARIJERA: Na radnom mjestu svako ćete malo pokazivati borbeni stav, pa nećete biti ugodni kolegama. Pokušajte na sve gledati mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primijeniti i na diskreniji način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Usvojite neku jednostavnu tehniku relaksacije.

DJEVICA

LJUBAV: Malo je vjerojatno da ćete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite tko je tko, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćete razloga da jasno pokažete što osjećate.
KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća je nesanica ili tjeskoba. Zanemarite to.

PUNO TRAŽI ALI JOŠ VIŠE DAJE: NAJVJERNIJI ZNAK ZODIJAKA

SRODNE DUŠE HOROSKOPA: SA OVIM ZNAKOVIMA NEMA GREŠKE