in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JUNA 2024: SLUŠAJTE DRUGE VIŠE NEGO SEBE, TRENUTNO JE TAKO BOLJE ZA VAS

VAGA

LJUBAV: Razmišljat ćete i dakako analizirati što nedostaje u vašem privaTNom životu. Imat ćete potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje bit će klimavo. Smanjit ćete svoja ljubavna očekivanja i postati pravi realist.
KARIJERA: Slušajte druge više nego same sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno surađujete trenutačno više vide od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Suradnja je ključ uspjeha.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

SKORPIJA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete biti sretni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Male brige bit će zanemarive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu.
KARIJERA: Mnogi će biti iznenađeni značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na suncu.

STRIJELAC

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali bit će blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenjih ciljeva.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

PUNO TRAŽI ALI JOŠ VIŠE DAJE: NAJVJERNIJI ZNAK ZODIJAKA

SRODNE DUŠE HOROSKOPA: SA OVIM ZNAKOVIMA NEMA GREŠKE