in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. APRILA 2023: Vaša veza će napredovati, ali ćete vi sami biti skloni čačakanju po sitnicama

RAK

LJUBAV: Kako tjedan bude prolazio, vi ćete primijetiti da se vaši osobni odnosi sve više počinju poboljšavati. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smjelije pristupate osobama suprotnog spola. Oni koji već jesu u vezi bit će još bliži jedno drugome.
KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivat ćete se s ljudima i novim suradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmjenjivati intenzivnije, a njihova primjena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.
ZDRAVLJE&SAVJET: Štedite svoju snagu.

LAV

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima postat ćete otvoreniji i opušteniji. Spremnost da vjerujete drugima vratit će vam se na nabolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svjesni i čuvajte to.
KARIJERA: Vjerojatno nećete baš izbiti u prvi plan, ali će vam ipak ići dobro. Na vama je da radite i pokažete što znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku čak i onda kad se u prvi tren situacija ne ćini blistava. Čitajte između redova.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

DJEVICA

LJUBAV: Zahtjevnost koja će stalno dotjecati iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne osobne odnose. Ako pokušate nešto objasniti, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite. Tako će biti najbolje.
KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima i razmjenjivati poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvježiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vaši talenti čekaju da se izraze. Razvijajte ih.

Pare! Pare! Pare! Njihovoj duši napaćenoj samo pare fale: Samo ovom znaku stižu pare u mesecu Maju

STIŽE POMRAČENJE SUNCA 20. APRILA: 4 znaka će biti posebno pogođena a samo jednog očekuje talas ljubavi koji traje do jeseni