in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. APRILA 2023: Vaša veza će napredovati, ali ćete vi sami biti skloni čačakanju po sitnicama

VAGA

LJUBAV: Mnogo ljudi svako će se malo motati oko vas. Bit ćete zaigrani, veseli, spremni sve dijeliti s njima, ali bez previše obveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti. Partner bi mogao biti zbunjen.
KARIJERA: Vaš utjecaj u poslu bit će utemeljen na vašoj zrelosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke odgovore od suradnika koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzeveši sve je od kontrolom i razvija se dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zadovoljni ste sami sa sobom.

ŠKORPION

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bit ćete skloni čačakanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg svijeta. Takvim pristupom oduzet ćete nešto od spotanosti, pa nemojte pretjerivati. Opustite se.
KARIJERA: Koliko ste dugo sanjali o nekim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete otvoreni za sve.

STRIJELAC

LJUBAV: Idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osjećati pritisak da se pod svaku cijenu morate zbližiti s nekim. Bit ćete prilično indiferenetni prema svima, ali s humorom.
KARIJERA: Idućih dana posao će vjerojatno pasti u drugi plan. Razmišljat ćete o duhovnom svijetu ili ćete u svoj dom željeti uvesti neke novine. Na radnom mjestu ćete funkcionirati rutinski. Odradit ćete ono što morate, a bit ćete odsutni duhom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu.

Pare! Pare! Pare! Njihovoj duši napaćenoj samo pare fale: Samo ovom znaku stižu pare u mesecu Maju

STIŽE POMRAČENJE SUNCA 20. APRILA: 4 znaka će biti posebno pogođena a samo jednog očekuje talas ljubavi koji traje do jeseni