in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. APRILA 2023: Vaša veza će napredovati, ali ćete vi sami biti skloni čačakanju po sitnicama

JARAC

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Posljedica je to vaše zaokupljenosti svim drugim osim privatnog života. Pazite da se voljena osoba ne osjeća zapostavljeno. Cvijeće uvijek prolazi.
KARIJERA: Ako nešto treba mijenjati, mijenjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite. Uspjeh je pred vratima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite malo kooperativniji.

VODOLIJA

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti raznoliki. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Bit će potrebna dobra sposobnost prilagodbe kako bi izdržali sve ove šarene izazove.
KARIJERA: Pred vama su nešto zahtjevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, sjetite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom prezentirajte svoje sposobnosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si više sna.

RIBE

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijat će se dobro. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gdje osjećate da pripadate.
KARIJERA: Najradije biste se povukli u svoj radni kutak i radili nešto iz po svom. Neki će ove utjecaje iskoristiti za nove dugoročne planove, pa će osmisliti kako unaprijediti ono što rade. Bit će tu vrlo zanimljivih ideja, ali ništa više od toga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite ranije na spavanje.
TOP 3: Bik, Vaga, Ribe

Pare! Pare! Pare! Njihovoj duši napaćenoj samo pare fale: Samo ovom znaku stižu pare u mesecu Maju

STIŽE POMRAČENJE SUNCA 20. APRILA: 4 znaka će biti posebno pogođena a samo jednog očekuje talas ljubavi koji traje do jeseni