in

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. AVGUSTA 2024: NE RAZMIŠLJAJTE PREVIŠE, PROSTO RADITE

RAK

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti i frustriranosti bit će blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što znate da volite. Već će doći bolji dani.
KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, bit će dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite suzdržaniji u reakcijama.

LAV

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato se ne trebate truditi previše, nego samo imajte otvorene oči i reagirajte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pad imuniteta. Pazite na prehranu.

DJEVICA

LJUBAV: Veći dio svog slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Bit ćete zadovoljni i bez velikih prohtjeva.
KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno preznetirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijaliziran posao.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu i u prirodi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. AVGUSTA 2024: Doći će do poboljšanja vašeg privatnog života

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. AVGUSTA DO 01. SEPTEMBRA 2024: NE FORSIRAJTE NIŠTA, VRAĆAJU SE TEME IZ PROŠLOSTI